OVER HOKA

Sinds 2009 verzorgt HoKa-Administraties voor particulieren en bedrijven de administratie tot en met het verwerken van de aangifte vennootschapsbelastingen. Ervaring in accountancy en fiscale wetgeving is er al sinds 2005. HoKa-Administraties is gevestigd in Nijmegen, Gelderland en is voornamelijk in deze omgeving actief. HoKa-Administraties kan een bijdrage leveren aan uw bedrijf door de totale dienstverlening soepel te laten verlopen. Zo worden bedrijfsprocessen geanalyseerd en wordt uw financiële administratie geoptimaliseerd en up-to-date gehouden. Daarnaast biedt HoKa-Administraties ondersteuning voor alle managementaspecten, zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met uw kerntaken. Ook voor het verwerken van de administratie, jaarrekening, salarissen en fiscale vraagstukken; van inkomstenbelasting tot vennootschapsbelasting kunt u bij HoKa-Administraties terecht.
In goed overleg met de opdrachtgever worden de tarieven vastgesteld: zowel vaste opdrachttarieven als een uurtarief.

Sinds 2013 wordt ook het budgetbeheer voor diverse klanten verzorgd. Daarnaast kan HoKa-Administraties worden aangesteld voor de meer strikte vorm van bewindvoering van uw klanten. Vraag naar onze voorwaarden.

Waarom u de administratie gerust over kunt laten aan HoKa-Administraties?
Vanwege onze kenmerkende daadkrachtige aanpak en duidelijk afspraken. We leveren diensten met een uitstekende verhouding tussen prijs – kwaliteit en efficiëntie. Dat klanten daarover tevreden zijn, is te zien aan de hand van de verkregen referenties die bij ‘referenties’ terug te vinden zijn.